Inschrijven en maximumcapaciteit 2021-2022

Voor volgend schooljaar (2021-2022) werd door het schoolbestuur de maximumcapaciteit vastgelegd op:

• Broers of zussen van kinderen die al in de school ingeschreven zijn, krijgen altijd eerst voorrang. Dit geldt ook voor kinderen van personeel van de school.
  • Vanaf maandag 22 maart 2021 kunnen alle andere kinderen inschrijven, tot het aantal beschikbare plaatsen allemaal zijn ingenomen.

Is je kind geboren in 2019? Schrijf het in! Alle ouders van een kind geboren in 2019 kunnen hun kind in- schrijven in een school. Wacht niet tot uw kind 2,5 jaar is geworden, ook al kan uw kind pas starten op 1 september 2021.

Voor het schooljaar 2020-2021 zijn dat:

• na de zomervakantie: woendag 1 september 2021
  • na de herfstvakantie: maandag 8 november 2021